Marcel Van Den Vonder, uw vaste partner in vastgoed

Uw huis of appartement verkopen op de manier die het verdient? Of op zoek naar een betrouwbare partner voor advies en vergunningen? Marcel Van Den Vonder is al veertig jaar uw rots in de branding én uw garantie op een voordelige verkoop.

 

Van schatting tot verkoop

 

Voor uw vastgoedzaken vertrouwt u het liefst op een vaste partner. Iemand die alle kneepjes van het vak beheerst en u bijstaat van schatting tot verkoop. Gevonden! Marcel Van Den Vonder helpt u met schattingen, opmetingen, verkavelingen, vergunningen en natuurlijk het verkopen en verhuren van uw kostbaarste bezit.

 

De volle aandacht

 

Op zoek naar een maximaal rendement? Dan is het van belang zo veel mogelijk kopers warm te maken voor uw pand. Daarom publiceert Marcel Van Den Vonder uw eigendom op zijn eigen webstek, alle bekende vastgoedsites en in verschillende regionale kranten. Onze folders brengen uw vastgoed prachtig in beeld en in ons kantoor bekijken klanten uw eigendommen op touchscreens.

 

Kortom, uw pand wordt de klok rond bewonderd.

 

Betrouwbaar advies

 

Onze erkenning is uw garantie. U vertrouwt op ons keurmerk van de beroepsvereniging voor makelaars en landmeetexperts.

 

Onze verzekering is uw zekerheid. U steunt op onze gratis overlijdensverzekering (die dekt de kosten wanneer een van de kopers sterft na ondertekening van de overeenkomst).

 

Onze specialiteit is uw gemoedsrust. U vermijdt poespas en paperassen, dankzij onze uitgebreide ervaring die we opdeden bij honderden verkavelingen en hun vergunningen.

 

Gunt u ons de exclusieve verkoopsopdracht? Dan verzorgen wij de bodemattesten, EPC-certificaten, plannen, vergunningen en de inschrijving in het kadaster. Gratis en voor niets! Neem dus vandaag nog contact op.

Landmetersbureel in Hulshout